A Balaton, Káli-medence, tanúhegyek, Tihany, bor pincék vagy csak a kert? Nem is tudom hol kezdjem a felsorolást, mi-mindent lehet csinálni nálunk.

Passzív pihenés

Megpihennél a hétköznapok után? Használd a kertünket és verandánkat. Árnyékos fáink alatt hátradőlhetsz, hallgathatod a madárcsicsergést és jöhet a jól megérdemelt kávénk vagy a hűs pincéből a borkínálatunk. Sétáljunk le a strandra és mártózzunk meg a kellemes Balatonban. Este a grill vagy bogrács mellett élvezhetjük a jól megérdemelt pihenésünket.

Aktív pihenés

Itt aztán megtalálsz mindent földön (föld alatt), vízen, levegőben. A Káli-medence remeg lehetőségeket nyújt a túrázóknak, biciklizőknek.

A Balaton a víz szerelmeseinek tartogat élményeket: úszás, evezés, SUP, vitorlázás, elektromos hajókázás. De ha már túl forró lenne a nyár? Fedezd fel a környék egyik barlangját vagy irány a szabad ég. Tekints meg a környéket hőlégballonnal vagy használd ki a siklóernyőzés lehetőségeit.

Gasztronómia

Balaton: hal, bor. Látogasd meg a környék fantasztikus vendéglátóhelyeit. Kóstold meg a számtalan borászat ízeit. Fedezd fel a balatoni borok egyedi és változatos világát. Nézelődj a környék piacain és hozz haza valamit a helyi termelőktől a vacsorához!